Varovanje zasebnosti

Vgrajeni varnostni mehanizmi spletnega mesta zmanjšujejo možnost zlorabe. P Automobil Import, d.o.o. se bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in gospodarstvenika trudil preprečiti vsakršne zlorabe, ne odgovarja pa za škodo, ki bi uporabniku nastala iz naslova zlorab, razen, če bi jo P Automobil Import, d.o.o. povzročil namenoma ali iz hude malomarnosti.

2.1 Varovanje zasebnosti
Varstvo vaših osebnih podatkov je naša prednostna naloga. Vabimo vas, da pozorno preberete našo IZJAVO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV.

2.2 Omejitev odgovornosti
Uporabnik je odgovoren za vse aktivnosti, opravljene z uporabo njegovega uporabniškega računa. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, mora o tem nemudoma obvestiti P Automobil Import, d.o.o. P Automobil Import, d.o.o. ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi nepooblaščene uporabe njegovega računa in gesla. Uporabnik se zaveže, da bo spletno mesto www.peugeot.si uporabljal v skladu s temi pogoji uporabe, zagotavljal tajnost gesla ter upošteval pravila in obvestila objavljena na spletnem mestu.

2.3 Nezakonita ali prepovedana uporaba
Uporabnik ne sme poizkušati pridobiti si nepooblaščen dostop do katere koli storitve spletnega mesta www.peugeot.si, računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o katerem koli drugem uporabniku.

2.4. Pravica do uporabe povratnih informacij in predlogov
P Automobil Import, d.o.o. spodbuja posredovanje povratnih informacij in predlogov o storitvah in vsebinah spletnega mesta www.peugeot.si, saj to omogoča redne izboljšave storitev, namenjene uporabnikom. P Automobil Import, d.o.o. se bo odločil ali bo posredovane informacije in predloge upošteval ali ne.

2.5 Upravljanje in dostop do osebnih podatkov
V svoj uporabniški račun lahko uporabnik vedno dodaja podatke, jih posodablja ali spreminja.

3. Uporaba piškotkov
To spletno mesto uporablja piškotke. Zato uporabnika obveščamo, da se med obiskom na tem spletnem mestu na njegov računalnik lahko samodejno shranijo piškotki. V vaš osebni računalnik ali drugo napravo pošljemo enega ali več piškotkov (majhne datoteke, ki vsebujejo niz črk), da lahko na edinstven način prepoznamo vaš internetni brskalnik. Piškotki beležijo vaš način uporabe spletnega mesta: trajanje prisotnosti na spletnem mestu, odhod s spletnega mesta, obiskane strani. Po zaslugi teh podatkov lahko ugotovimo, kateri elementi so najpomembnejši in tako izboljšujemo spletno mesto. Te piškotke torej uporabljamo z namenom izboljšanja kakovosti naših storitev. Ti piškotki v nobenem primeru ne vsebujejo poimenskih informacij. Uporabnik lahko onemogoči pošiljanje piškotkov, tako da spremeni izbirne nastavitve spletnega brskalnika. Za dodatne informacije v zvezi z uporabo piškotkov prosimo preberite našo politiko piškotkov.